Föreläsningar om antidopning

Internt på 100% Ren Hårdträning finns Jonas Karlsson och Johan Öhman som är etablerade föreläsare inom anti-dopning, kosttillskott, dopning inom idrotten, skeva kroppsideal m.m. Med deras gemensamma föreläsning "Är du säker på att du inte är dopad" har de under de senaste föreläst för många tusen åhörare över hela landet.

Jonas Karlsson och Johan Öhman är båda anslutna till Prodis och 100% Ren hårdträning och kan bokas tillsammans eller var för sig. Vid intresse: skicka ett mail med en förfrågan.

Vid sidan av Jonas och Johan finns i år även goda förutsättningar att boka en intressant och spännande föreläsning med någon av våra ambassadörer.
Våra ambassadörer är elitidrottare, f.d. elitidrottare eller profiler inom träning/hälsa och kan föreläsa på många olika teman. 
 
Vi på 100% Ren Hårdträning är ingen talarförmedling, och har inte koll på vare sig prissättning eller tillgänglighet. Däremot förmedlar vi gärna eventuella förfrågningar vidare till våra ambassadörer, så får ni ta diskussionen vidare på egen hand.

För förfrågningar om föreläsningar, skicka ett mail.

100% Ren Hårdtränings Jonas Karlsson och Johan Öhman föreläser regelbundet om anti-dopning, var för sig eller tillsammans.

100% Ren Hårdtränings Jonas Karlsson och Johan Öhman föreläser regelbundet om anti-dopning, var för sig eller tillsammans.