Den här fliken vänder sig framför allt till medarbetare på de gym som är anslutna till 100% Ren Hårdträning, samt till samordnare för lokala eller regionala antidopnings-samarbeten.

Här vill vi ge tips och inspiration på evenemang och tävlingar som kan anordnas under kampanjveckan (v41).
Syftet med kampanjveckan är att tydligt ta ställning för en dopningsfri träningsanläggning och uppmärksamma problemet med dopning i samhället.
Exakt vad ni gör bestämmer ni själva, men vi på 100% Ren Hårdträning bistår gärna med råd, förslag och idéer. Vi har samlat ett antal tips på den här sidan.


KLÄDER OCH PROIFILMATERIAL

Behöver ni införskaffa kläder eller annat profilmaterial från 100% Ren Hårdträning så kan ni beställa det här. Beställningen kräver inloggning och kan göras av medlemsgym eller samordnare för 100% Ren Hårdträning. Saknar ni inloggningsuppgifter så kontakta info@renhardtraning.com

Det finns även affischer och infoskyltar att ladda ner. Om ni vill trycka upp något av det nedladdningsbara materialet så kan ni höra av er till info@renhardtraning.com för hjälp med originalfil etc.. Ni hittar materialet här.TÄVLINGAR

Att anordna tävlingar av olika slag har varit populärt genom åren. Det är är upp till varje träningsanläggning att bestämma vilken tävling ni genomför, samt att sätta upp tävlingsregler och se till att dessa följs. Ni bestämmer även själva över eventuella priser. 

Här ger vi förslag på några enkla och välkända tävlingar som med fördel kan arrangeras på era anläggningar under vecka 41.

Avsätt gärna en yta där det tydligt framgår att tävlingen är kopplad till 100% Ren Hårdträning, och som är bemannad under delar av veckan. Vi ser också gärna att ni använder vår hashtag #renhardtraning samt pushar för vårt konto @renhardtraning när ni gör uppdateringar i sociala medier. 

Uppmuntra gärna era medlemmar att dela tävlingsbidrag oavsett resultat under #renhardtraning. Alla som gör uppdateringar med hashtaggen under kampanjveckan deltar i utlottningen material från100% Ren Hårdträning (centralt), såsom tröjor, t-shirts, vattenflaskor och liknande.

Det finns även en "tävling om bästa tävling" under Kampanjveckan.
Det gym som genomför den bästa tävlingen eller det mest välarrangerade eventet under vecka 41belönas med en gratis antidopnings-föreläsning av någon av våra profiler. 

 

FÖRELÄSNINGAR

Vid sidan av tävlingar har det genom åren även arrangerats en hel del föreläsningar under kampanjveckan.
Här hittar ni mer info om föreläsningar som kan bokas