IK Sävehof tar ställning för 100% ren hårdträning

Mångfaldiga mästare. Sävehofs A-lag har inte bara vunnit många SM-guld genom åren - det är också världens största handbollsklubb, med en mycket imponerande ungdomsverksamhet.  Vi på 100% ren hårdträning tycker IK Sävehof är en perfekt ambassadör för oss och vår verksamhet.

Mångfaldiga mästare. Sävehofs A-lag har inte bara vunnit många SM-guld genom åren - det är också världens största handbollsklubb, med en mycket imponerande ungdomsverksamhet. Vi på 100% ren hårdträning tycker IK Sävehof är en perfekt ambassadör för oss och vår verksamhet.

Vi på 100% ren hårdträning är glada och stolta att världens största handbollsklubb vill bli ambassadör för 100% ren hårdträning.
För Sävehof är det en självklarhet att stötta arbetet för ett dopningsfritt Sverige. Därför tar nu klubbens bägge elitlag ställning för 100% ren hårdträning.

- För Sävehofs del är det viktigt att som ungdoms- och elitklubb stå för en ren idrott som bedrivs på lika villkor mellan alla spelare. Allt annat är fusk, säger klubbdirektören Stefan Albrechtsson.

Sedan tidigare har stjärnor som Sarah Sjöström, Susanna Kallur och Björn Ferry med flera blivit ambassadörer för att sätta samhällsdopningen på kartan.
Nu blir Sävehof första lag att ta ställning för 100% ren hårdträning. Detta för att skapa en diskussion om problemet samt upplysa om bieffekter och andra faror förknippade med dopning.

- Vi vill medvetandegöra hela Sävehofs samlade nätverk med allt från spelare och ledare till föräldrar, supportrar och besökare i Partille Arena och Improve Gym, om de fysiska skador som drabbar den enskilde utövaren/spelaren. Men också de psykiska och sociala påfrestningar det innebär för den enskilde tillsammans med nära och kära vid dopningsmissbruk, avslutar Albrechtson.

Vi önskar Sävehof lycka till denna säsong och tackar för ett mycket fint samarbete.
Här kan ni se vilka som tidigare lanserats som ambassadörer för oss.