Aron Anderson ny ambassadör för 100% ren hårdträning

Vi är stolta och glada att presentera Aron Anderson som ny ambassadör för 100% ren hårdträning.
Aron är inte bara äventyrare och framgångsrik idrottare. Han är en fantastisk förebild som gång på gång visat att det går att genomföra tillsynes omöjliga uppgifter och projekt. Med en obändig positivism har han tagit sig an massor av tuffa utmaningar – och lyckats genomföra dem. Bland annat har han genomfört en Svensk Klassiker, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro samt simmat över Ålands hav.

Nämnde vi förresten att Aron är rullstolsburen, efter en cancersjukdom som gjorde att han förlorade funktionen i benen?

IMG_20181012_084213.jpg

På sitt imponerande CV har Aron även fyra Paralympics och mycket mer.
Arons meritlista talar för sig själv och är en tydlig signal till alla som funderar på att ta genvägar till framgång att det går att göra otroliga prestationer genom att vara målmedveten, metodisk och tänka positivt.


Följ Arons händelserika liv på hans instagram: @aronanderson eller hans hemsida .
Och på vår ambassadör-sida kan du läsa mer om Arons syn på träning, kosttillskott mm på vår hemsida. Länk i bion