Många är taggade inför Kampanjveckan

Nästa vecka är vår nationella Kampanjvecka för att sätta extra fokus på problemen med dopning i Sverige.
Responsen från våra medlemsgym runtom i landet har varit överväldigande och glädjande många verkar riktigt taggade på att skapa events på sina anläggningar. Kul!

Nätverket i Norrtälje tänker ett steg längre. Utöver att samtliga åtta anslutna gym gör sina egna aktiviteter så har man även beslutat att göra en utmaning för ALLA invånare i kommunen.

Man på huk i väntans tider medan ugnsbakad gädda frodas i ugnen.

Man på huk i väntans tider medan ugnsbakad gädda frodas i ugnen.

Via sociala medier uppmanas invånarna i Norrtälje att hoppa upp från soffan och göra en djup stillasittande knäböj, en så kallad "huksittande". 
Gärna i olika miljöer: ute, inne, i väntan på bussen mm. 
Syftet är att minska stillasittande och göra något ganska enkelt och resultatet kommer att samlas det under två hashtags:  #knabojnorrtalje och #renhardtraning .

Kul initiativ tycker vi på 100% ren hårdträning, som önskar Norrtälje - och alla andra lycka till med aktiviteterna under nästa vecka.

Från centralt håll utlovar vi en fin present till den som nästa vecka gör den mest innovativa knäböjen och taggar oss.

***

Som sagt - många olika aktiviteter kommer ske runt om i landet nästa veckan. Vi som jobbar dagligen med på 100% ren hårdträning kommer bege oss ut i landet.

På tisdag deltar vi på ett seminarium i Örebro om dopning, våld och maskulinitet, där Johan Öhman och Jonas Karlsson finns med bland föreläsarna.

På onsdag besöker vi Göteborg och Partille, bland annat kommer vi ha en monter i Partille Arena där Sävehofs handbollslag (dam/herr) spelar matcher den dagen.

På torsdag väntar dubbla föreläsningar i Umeå, på Dragonskolan (dag) och på IKSU (kväll).

Vi hoppas på fin uppslutning och bra samarbeten.
Håll oss gärna informerade om vad som händer på just ditt gym!