100% ren hårdtränings arbete gör avtryck

Det är kul att se att Prodis och 100% ren hårdträning fortsätter att få mycket uppmärksamhet, även efter det att Kampanjveckan avslutats.
När tre nya gym certifierades i Västernorrland förra veckan skrev lokalpressen en längre artikel.
Och det är viktigt
Viktigt, så att fler får upp ögonen för problemet med dopning.

Skärmavbild 2018-11-11 kl. 11.43.58.png

I Falköping uppmärksammas arbetet mot dopning också. Näste vecka (de 21 november) kommer 100% ren hårdtränings Jonas Karlsson och Johan Öhman föreläsa inför storpublik om dopning inom inom idrotten och som samhällsproblem.
Falköping har slagit på stort och fått en helsida i länets tidningar, samt annonserat längs vägarna.
Vi hoppas på stor uppslutning, och framför allt på att åhörarna får med sig några tankeställare om till exempel kosttillskott, att diskutera vidare. 

Skärmavbild 2018-11-12 kl. 09.52.45.png
Upphöjda föreläsare.    Johan Öhman (tv) och Jonas Karlsson har fått fin exponering inför besöket i Falköping.       På Jonas Karlssons Instagram (@_jonaskarlsson): "Falköping verkar på tårna inför vår stundande föreläsning. Härligt! Vi ser fram emot att komma. På bilderna: En tysk sektledare och en bitter präst.”

Upphöjda föreläsare. Johan Öhman (tv) och Jonas Karlsson har fått fin exponering inför besöket i Falköping. På Jonas Karlssons Instagram (@_jonaskarlsson): "Falköping verkar på tårna inför vår stundande föreläsning. Härligt! Vi ser fram emot att komma. På bilderna: En tysk sektledare och en bitter präst.”