robbildny.jpg

I huvudet på en steroidanvändare

Han dopade i sig systematiskt i över 20 år för att bli störst och starkast; farlig och fruktad.
Det här är berättelsen om Robban Blad. Och om ett liv med dopning droger och kriminalitet, som pendlat mellan himmel och helvete.


På 100% Ren Hårdträning jobbar vi mot dopning med utbildning och information. I det arbetet är det viktigt att belysa alla sidor av dopningsproblematiken.


supplements-stack.jpg

"En jävla skillnad på kosttillskott och kosttillskott"

AVSNITT 5
Marknaden för kosttillskott har exploderat under 2000-talet. Det säljs piller och pulver och geler och drycker i Sverige för miljarder.
Men vilka behov har vi egentligen? Finns det bra kosttillskott eller är vi offer för en aggressiv marknadsföring?
I detta avsnitt varnar Johan Öhman för vilka grupper av tillskott som man bör se upp med - och som kan vara både förbjudna och farliga.

ninja-programming.jpg

När Mårten Nylén blev ninja

AVSNITT 4:
Johan och Jonas samtalar om grannsämja, kroppsideal, kosttillskottsbutiker som säljer dopningsmedel, och om en intressant artikel serie som inte handlar om Mårten Nylén som ninja.


Skärmavbild 2018-05-13 kl. 10.13.03.png

"One week of gnäll"

AVSNITT 3.
Riskerar trendiga träningsmetoder locka folk att dopa sig? Vad gör de som vill ha superkroppen snabbt, men inte har råd med dyra PT:s och megametoder?
Johan lackar ur på hypen kring träningsmetoden "16 weeks of hell" medan softar runt på spa och Jonas testar spinning för första gången.
(foto: Stefan Schwarz Instagram)

caster.jpg

"Beställ idag - gå ner i vikt idag"

AVSNITT 2.
Johan kämpar med ljudet på Skype och Jonas går igenom sina krämpor. Men framför allt mycket snack om kroppsfixeringen nu när beachsäsongen närmar sig. 
Dessutom en djupdykning i fallet Caster Semenya och Lionel Messi.

P4057288.jpg

"Fuskare är vi allihopa"

Premiäravsnittet!
100% Ren Podd gör sitt första trevande avstamp i poddvärlden. Sportjournalisten Jonas Karlsson och dopningsexperten Johan Öhman myser kring allt som rör dopning, gråzoner, fusk och annat fuffens.
I första avsnittet erkänner de bland annat sina synder och diskuterar den dopade Sirius-målvakten Joshua Wicks.